Deze e-mail online bekijken.  
 
 

   
verbeek.nl | over ons | leghennen | actueel

 
19 januari 2015

Novogen Verbeek: meest ideale kip voor onbehandelde snavels

  Vanaf 2018 moet al het pluimvee in Nederland gehouden worden met hele snavels. Om dit tot een succes te maken komt het voor de pluimveehouder aan op het maken van de juiste keuzes en het beperken van risico’s. Dit betreft een juiste rassenkeuze en de juiste technische ondersteuning. Met de Novogen genetica heeft Verbeek hiervoor het juiste materiaal in huis. Daarnaast zijn onze technisch specialisten bij uitstek de aangewezen personen om u te ondersteunen bij dit proces. Zij hebben zowel in de biologische legpluimveehouderij als op een dertigtal reguliere bedrijven de afgelopen jaren volop ervaring opgedaan met hennen met complete snavels.  

Lees meer >
     
     

Specialistisch pluimveetransport door Soetendaal Agrologistics

  De transportactiviteiten van Verbeek zijn sinds 1 januari 2015 uitbesteed aan Soetendaal Agrologistics. Praktisch verandert er niets aan de huidige werkwijze. Soetendaal Agrologistics is het bedrijf van voormalig teamleider transport, Bertus Soetendaal. Als zelfstandig transportbedrijf gaat hij ook transportactiviteiten voor derden doen met een specialisatie in pluimveetransport.

Lees meer >
     
     

Samenwerken met gespecialiseerde dierenartspraktijken

  Sinds 1 januari zijn de activiteiten van onze eigen dierenartsenpraktijk onder gebracht bij DAP Avivet en DAP Ysselsteyn. De apotheek wordt per 1 januari 2015 overgedragen aan DAP AviVet; zij betrekken een dependance in het kantoor van Verbeek. Voor onze buitenlandse activiteiten werken wij intensief samen met gespecialiseerde dierenartspraktijken in de betreffende landen. Onafhankelijke, gespecialiseerde praktijken die 100 procent focus hebben op de beste bedrijfsbegeleiding. Deze keuze is één van de efficiencyslagen die wij als bedrijf maken. Met als belangrijkste doel om ook in de toekomst tegen concurrerende prijzen de allerbeste hennen en service te kunnen blijven leveren.  

Lees meer >
     
     
Aanmelden | Afmelden