Deze e-mail online bekijken.  
 
 

   
verbeek.nl | over ons | leghennen | actueel

 
15 januari 2016


De NOVOgen hen van Verbeek: de combinatie voor de hele snavel!


  Veel pluimveehouders zijn nog maar één productieronde verwijderd van hun eerste legkoppel met hele snavels. Een juiste balans tussen genetica, opfok- en bedrijfsmanagement gaat meer dan ooit de doorslag van uw koppel succes weergeven. Met de NOVOgen genetica en de kennis van Verbeek haalt u als legpluimveehouder een voorsprong in huis

Lees meer >
     
     


Zaterdag 16 januari: open dag Rondeel te Vaassen


 

          
Zaterdag 16 januari wordt Rondeel Vaassen, Bokkerijweg 1 te Vaassen (Gelderland) geopend en opengesteld voor bezoekers. Deze dag zijn er nog geen kippen in het Rondeel en kan men als kip, in het hele Rondeel, op ontdekking. Vanaf 21 januari 2016 zullen er in deze stal NOVOgen Brown Light hennen met hele snavel zitten, van Verbeek.

Klik hier voor de uitnodiging >
Lees meer >
     
     


Bio-beurs 20 en 21 januari: pluimveeplein voor Meerwaarde


 

          

Verbeek's Bio Europe neemt deel aan de BIO-beurs op woensdag 20 en donderdag 21 januari 2016. Met een aantal bedrijven heeft Verbeek BIO Europe de handen ineengeslagen en presenteert zich gezamenlijk met hen op het 'Pluimveeplein voor Meerwaarde' van de BIO-beurs. De bedrijven op het Pluimveeplein hebben veel kennis van en ervaring met de biologische sector. Tijdens de beursdagen kunt u het gesprek aangaan met onze adviseurs.

Kaarten aanvragen of meer weten?
Lees meer >

     
     


AI: een continue uitdaging voor de pluimveesector


 

          
Met de huidige uitbraken van HPAI in Frankrijk (op moment van schrijven zijn er 69 gevallen bekend), een geval van LPAI H5N1 in Schotland en LPAI in Duitsland en Italië, worden we als pluimveesector weer met de keiharde feiten geconfronteerd. We zijn als sector kwetsbaar, met name tijdens de vogeltrek. In dit kader leek het ons interessant om informatie met u te delen uit een presentatie over AI, die onlangs met ons gedeeld werd op een jaarlijkse broedei workshop van een farmaceutische klant.

Lees meer >
     
     
Aanmelden | Afmelden