Deze e-mail online bekijken.  
 
 

   
verbeek.nl | over ons | leghennen | actueel

 
13 april 2016


Wisseling van aandeelhouders Verbeek, een logische stap


  Op 12 april jl. hebben de leden van AgruniekRijnvallei unaniem goedkeuring gegeven om de aandelen van AgruniekRijnvallei in Verbeek over te dragen aan ‘Genesis Investment’. ‘Genesis Investment’ is een investeringsmaatschappij van Frédéric Grimaud en managementleden van Verbeek en Novogen. Groupe Grimaud blijft eveneens aandeelhouder in Verbeek. AgruniekRijnvallei blijft een belangrijke voerpartner voor Verbeek in de toekomst en op die wijze intensief samenwerken met Verbeek.

Lees meer >
     
     

Veldtest onafhankelijk testcentrum MTD Ustrasice:

Hoge competiviteit van de NOVOgen Brown


 

          
Onlangs is in het onafhankelijke testcentrum ‘MTD Ustrasice’ in Tsjechië de 23e internationale veldtest van commerciële leghennen uitgevoerd. Op het testcentrum worden de beschikbare commerciële leghennen-rassen onder veldcondities met elkaar vergeleken. Deze 23e test heeft de goede productiecapaciteit van de NOVOgen Brown weer aangetoond. Alle rassen worden onder dezelfde condities...

Lees meer >
     
     

Hennen met hele snavels vertonen ander drinkgedrag

Drinknippels met legschaal voor hennen met hele snavels


  Verbeek heeft vanuit de biosector al behoorlijke ervaring met het houden van hennen met hele snavels. Maar ook het aantal opgefokte en opgestarte leghennenkoppels met hele snavels in het reguliere segment begint behoorlijk toe te nemen. Eén van de ervaringen die Verbeek daarbij opgedaan heeft, is dat hennen met hele snavels een ander drinkgedrag vertonen. We maken u graag attent op een aantal punten, om dorst en opdrogers te voorkomen.

Lees meer >
     
     
Aanmelden | Afmelden