Deze e-mail online bekijken.  
 
 

   
verbeek.nl | over ons | leghennen | actueel

 
20 oktober 2017


Eerste resultaten NOVOgen White Light

  Verbeek heeft in het najaar van 2016 haar witte assortiment uitgebreid met de NOVOgen White Light. Evenals bij de NOVOgen Brown Light, karakteriseert de NOVOgen White Light zich door een goed eigewicht in de opstartfase. Als pluimveehouder bent u niet gebaat bij extra eieren onder de 53 gram. Het verschil in eigewicht en de betere eischaalkwaliteit wordt in de 2e helft van de productie behaald.

Lees meer >
     
     


Bekijk het nieuwe Verbeek magazine!

 
          
In ons nieuwe magazine leest u alle ins en outs over onder andere onze visie, ouderdieren, de broederij, opfok, leghennen, biologisch, klantenservice, kenniscentrum, genetica, onze producten en ons team!


Bekijk het magazine >
     
     


Licht tijdens het broedproces verbetert kuikenkwaliteit en stressgedrag

  In de hedendaagse pluimveehouderij wordt het gedrag van leghennen steeds belangrijker, zeker met het oog op het snel naderende snavelbehandelingsverbod. Met de Novogen genetica heeft Verbeek hier bewust op voorgesorteerd. De genetica is echter niet alleen doorslaggevend voor het resultaat bij de pluimveehouder in de stal. Het broed-, opfok- en bedrijfsmanagement bepalen voor 70% het succes van de leghen tijdens de productieperiode.

Lees meer >
     
     


 Bezoek ons tijdens LIV Hardenberg van 24 t/m 26 oktober  

  Verbeek Broederij en Opfok neemt gezamenlijk met Novogen en Hubbard deel aan de LIV Hardenberg. Wij verwelkomen u graag in hal 5 op standnummer 505. 
     
     
Aanmelden | Afmelden